Hírek

Oldalak

Augusztus 1-től megváltozott az Egyetem bankszámlaszáma

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretném ismételten tájékoztatni, hogy az egyetemen végbemenő modellváltás következtében  a Pécsi Tudományegyetem adószáma és bankszámlaszáma 2021. augusztus 1-től megváltozott.

 

rovat: Egyéb

FONTOS – változik a PTE bankszámlaszáma

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Egyetemen végbemenő modellváltás következtében  a Pécsi Tudományegyetem adószáma és bankszámlaszáma 2021. augusztus 1-jével megváltozik. Ez számos pénzügyi változást eredményez az augusztus 1. előtti és az augusztus 1. utáni időszakban is.

rovat: Egyéb

Diákigazolványok érvényessége meghosszabbítva

A veszélyhelyzetben lejárt diákigazolvánnyal továbbra is igénybe vehetők az utazási kedvezmények

 

A közlekedési szolgáltatók a járványügyi veszélyhelyzet megszűnését követően 60 napig (várhatóan november közepéig)  elfogadják a felsőoktatásban a 2019/2020-as tanév I. és II. féléves matricájával, illetve a 2020/2021-es tanév I. és II. féléves matricájával érvényesített diákigazolványokat.

rovat: Egyéb

Szántó pénztár pénteken (06.18) zárva

Tisztelt Hallgató!

 

rovat: Egyéb

Utalás REVOLUT bankszámlára

Tisztelt Hallgató!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy REVOLUT bankszámlára nem tudunk utalást teljesíteni. Kérjük, hogy a tanulmányi rendszerbe NE REVOLUT bankszámlát rögzítsen.

 

rovat: Egyéb

Június 30-ig igényelhető a kamatmentes Diákhitel Plusz!

Kedves Hallgató!

 

Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a járványhelyzetre való tekintettel bevezetett kamatmentes Diákhitel Pluszt már csak 2021. június 30-ig igényelheted.

rovat: Egyéb

Diákhitel nyereményjáték 2021. május 24-ig

Nyereményjáték diákhiteles hallgatóknak!

Érvényesség: 2021. május 24.

 

 

Kedves Hallgató!

 

rovat: Egyéb

Diákigazolvány érvényesítés postai úton is

A PTE Szenátusának 2021. április 15-i döntése értelmében lehetőség nyílik a diákigazolvány postai úton történő érvényesítésére, melynek díja 1500 forint.

 

Az ÁJK, ÁOK, BTK, GYTK valamint a KTK hallgatói számára (kivéve az ÁOK, GYTK BTK doktorandusz hallgatókat) a Neptunban a Pénzügyek->Befizetés menüpontban található „Diákigazolvány postai úton történő érvényesítése” tétel kiírása és kiegyenlítése után tudjuk érvényesíteni a Központi Tanulmányi Iroda címére beküldött diákigazolványt. (7622 Pécs, Vasvári Pál u. 4.)

rovat: Egyéb

Szántó Pénztár zárva április 19 és 23. között

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Szántó Pénztár karbantartási munkálatok miatt 2021. április 19 és 23. között zárva tart.

 

Ezen időszak alatt valuta befizetési lehetőség az Ifjúság úti pénztárban lesz.

 

Kérjük továbbra is tartsa szem előtt, hogy a pénztárban nincs valutakészlet. Valuta fizetés esetén a pénztáros csak a fizetendő pontos összeget tudja átvenni. 

 

rovat: Egyéb

Diákhitel törlesztési moratórium

A Diákhitel Központ 2021. június 30-ig meghosszabbítja az általános hiteltörlesztési moratóriumot.

 

 

Kedves Hallgató!

 

Tájékoztatunk arról, hogy a Diákhitel Központ 2021. június 30-ig meghosszabbítja az általános hiteltörlesztési moratóriumot.

 

rovat: Egyéb

Oldalak

You shall not pass!