FONTOS – változik a PTE bankszámlaszáma

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Egyetemen végbemenő modellváltás következtében  a Pécsi Tudományegyetem adószáma és bankszámlaszáma 2021. augusztus 1-jével megváltozik. Ez számos pénzügyi változást eredményez az augusztus 1. előtti és az augusztus 1. utáni időszakban is.

 

Fentiek alapján kérem, hogy amikor a fizetési módok közül választ, a következőket vegye figyelembe:

 

 • A Szántó pénztárban valuta befizetésére 2021. július 20-ig lesz lehetőség. Ez a szolgáltatás előreláthatólag 2021. augusztus 9-től áll ismét rendelkezésre.
 • Forint pénztárban történő befizetésére 2021. július 22-én 12 óráig lesz lehetőség. Ez a fizetési mód előreláthatólag 2021. augusztus 9-től lesz ismét elérhető.
 • A befizetések utalással történő teljesítése esetén mindenképpen vegye figyelembe az utalás átfutási idejét.
   • Az Egyetem Magyar Államkincstárnál vezetett bankszámlája (főszámla, alszámla, gyűjtőszámla) 2021. július 31-én megszűnik.
   • Azonnali utalást 2021. július 31-én még kezdeményezhetnek a korábbi bankszámlaszámra, azonban 2021. augusztus 1-től ezek az utalások visszafordításra kerülnek.
   • Deviza valamint külföldről történő utalás indítása előtt mindenképpen egyeztessen számlavezető bankjával az utalás várható megérkezéséről. Amennyiben nem garantált az, hogy az utalás 2021. július 31-ig megérkezik az Egyetem Államkincstárnál vezetett bankszámlaszámára, akkor az utalást már csak 2021. augusztus 2-án indítsa el az Egyetem új bankszámlaszámára.
 • A SimplePay bankkártyás befizetés zavartalanul rendelkezésre áll, ezért kérem, amennyiben lehetősége van rá, akkor fizetési kötelezettségének ezzel a fizetési móddal tegyen eleget.

 

Az Egyetem adószámának változása miatt a számlák kiállítása 2021. július 31-től előreláthatólag 2021. augusztus 9-ig szünetel.

 

Amennyiben fentiekkel kapcsolatban kérdése van, ügyfélszolgálatunk az infokti@pte.hu e-mail címen áll rendelkezésére.

 

Megértését és együttműködését köszönöm.

 

Üdvözlettel:

 

Csukáné Jäckl Ildikó

irodavezető

rovat: 
You shall not pass!