PTE | OIG | KÖSZI | NEPTUN | Telefonkönyv
Gyorslinkek (karok, egységek)
Keresés Részletes keresés

Diákigazolvány

szerző: OIG-KTI | 2012. január 19. 12:33:24

 


 

2016. augusztus 13.

Diákigazolvány ügyintézés

The administration of Student Card application for foreign university students

 

Diákigazolványra a PTE aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója jogosult. A diákigazolvány igénylés elektronikus úton történik. Érvényes diákigazolvány igényléssel utazási kedvezményre jogosító igazolást kaphat a diákigazolvány legyártásáig.

Diákigazolvány igénylés oka lehet: új igénylés, adatváltozás miatti igénylés, elvesztés miatti új igénylés

 

Diákigazolvány igénylés menete

Okmányiroda

NEK adatlap

Igénylés rögzítése

Igazolás utazási kedvezmény igénybevételére

Hibás igénylés

Diákigazolvány ügyintézés helyei

Diákigazolvány érvényesítése

Diákigazolvány elvesztése

Diákigazolvány bevonása

 

Okmányiroda

Első lépésként fel kell keresni a helyi Okmányirodát, ahol a hallgató személyes adatait, fényképét, aláírását rögzítik diákigazolvány igénylés céljából. Az Okmányirodában kapott NEK adatlap a diákigazolvány ügyintézés alapja.

 

NEK adatlap

A NEK adatlap birtokában – az igénylés rögzítése előtt - a hallgató első dolga, összehasonlítani a NEK adatlapon látható adatait a Neptunban lévő adatokkal. Amennyiben az adatokban eltérés van, akkor fel kell venni a kapcsolatot a Tanulmányi Osztállyal, s kérni a nem megfelelő adatok módosítását.

A NEK adatlapon szereplő téves adatok miatt az Okmányirodába kell visszamenni, s kérni az adatok újbóli rögzítését.

 

Igénylés rögzítése

Igénylést rögzíteni a Neptunba belépve az Ügyintézés / Diákigazolvány igénylés menüponton tud. Amennyiben több Karon, vagy többféle tagozaton is jogosult diákigazolványt igényelni, akkor az igénylés előtt ellenőrizze, hogy a megfelelő képzésen állva választja-e ki a diákigazolvány igénylést. Az igénylés rögzítésével, ezen adat automatikusan kerül hozzárendelésre az igényléshez.

A kitöltés során meg kell adni a NEK adatlap számát, valamint, hogy a diákigazolványra az állandó, vagy a tartózkodási lakcím kerüljön.

A tartózkodási lakcímet csak abban az esetben jelölje meg címként, amennyiben a NEK adatlap rögzítésekor az az országos lakcímjegyzékbe bejelentett cím volt. Egyéb esetben az igénylést az Oktatási Hivatal vissza fogja utasítani.

 

Igazolás utazási kedvezmény igénybevételére

Az igénylés rögzítése után az továbbításra kerül az Oktatási Hivatalba (OH). Miután az igénylést az OH befogadta, lehetőség van igazolás kiállítására utazási kedvezmény igénybevételéhez. Az igazolás a kiállítástól számított 60 napig érvényes. Amennyiben a 60 nap lejárta után a diákigazolvány még nem készült el, újabb igazolást kaphat.

Az igazolás kiállítása iránti igényét jeleznie kell a diákigazolvány ügyintézés helyén.

Felhívom figyelmét, hogy a 2016/2017. tanévre beiratkozó hallgató jogviszonya legkorábban 2016. szeptember 5-én a szorgalmi időszak kezdetével jöhet létre. A most beiratkozó hallgatók diákigazolványát igénylését az aktív hallgatói jogviszony Felsőoktatási Információs Rendszerbe (FIR) történő továbbítása után van lehetőség elküldeni az Oktatási Hivatalba. Az utazási kedvezményre jogosító igazolást csak ezután tudunk kiállítani, vagyis a szorgalmi időszak kezdete előtt igazolást nem tudunk kiadni.

Hibás igénylés

Az igénylés állapotát nyomon követheti a tanulmányi rendszeren keresztül, vagy a www.diakigazolvany.hu oldalon az oktatási azonosító megadásával.

A NEK gyártás visszautasítva állapot azt jelenti, hogy az igénylés hibás.

Az eltérés egyik oka a személyi adatok eltérése. A NEK adatlapon található adatok nem egyeznek meg a Neptunba rögzített adatokkal. A hibás adat javítását a Tanulmányi Osztályon kell kérni. A javítás tényét jelezni kell a diákigazolvány ügyintézés helyén.

Az eltérés másik oka, hogy a tartózkodási lakcímet jelölte meg, de az nincs bejelentve. Ebben az esetben kérje a diákigazolvány ügyintézés helyén, hogy a diákigazolványa az állandó lakcímére kerüljön legyártásra.

Amennyiben továbbra is a tartózkodási lakcímet szeretné feltüntetni a diákigazolványon, akkor a tartózkodási címet jelentse be a lakóhelye szerint illetékes Okmányirodában, majd kérjen egy új NEK adatlapot, és annak másolatát jutassa el a diákigazolvány ügyintézés helyére.

A hiba leírását a Neptunba belépve az Ügyintézés / Diákigazolvány ügyintézés / Lehetőségek gombra kattintva tekintheti meg. Amennyiben nem látja a hiba okát, akkor kérjen a diákigazolvány ügyintézés helyén segítséget.

A hiba javításának jelzése után az igénylést újra továbbítjuk az OH felé.

 

Diákigazolvány ügyintézés helye

Az ÁJK (kivéve szakirányú továbbképzés), ÁOK, BTK, KPVK-PKK (Pécs), KTK hallgatóinak esetében a diákigazolvány ügyintézést a Központi Tanulmányi Iroda végzi,.

Az ETK, KPVK (Szekszárd), MIK, MK, TTK hallgatói esetében a kar Tanulmányi Osztályán megadott módon történik az ügyintézés.

 

Diákigazolvány legyártása

A diákigazolványt gyártás után a megjelölt állandó vagy tartózkodási lakcímre postázzák ki. Amennyiben külföldi lakcím kerül megjelölésre, akkor abba az Okmányirodába továbbítják a diákigazolványt, ahol a NEK adatlapot rögzítették.

 

Diákigazolvány érvényesítése

A diákigazolvány érvényesítése személyesen történik a diákigazolvány bemutatásával. Új diákigazolvány esetén annak adatai rögzítésre kerülnek a tanulmányi rendszerbe. Érvényesítő matricát azon aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató kaphat, akinek a diákigazolványa a tanulmányainak megfelelő adatokat tartalmazza (Kar, tagozat).

Az érvényesítő matrica őszi félév esetén március 31-ig, tavaszi félév esetén október 31-ig érvényes.

Egy adott félévben egy érvényesítő matricára jogosult a hallgató. A matrica elvesztése esetén eljárási díjat kell fizetnie, melynek összege 3500 Ft.

 

Diákigazolvány elvesztése

Amennyiben elveszíti diákigazolványát, s azon volt az adott félévre érvényes diákigazolvány matrica, akkor a matrica elvesztése miatt 3500 Ft-os eljárási díjat kell fizetni.

 

Diákigazolvány bevonása

A hallgatói jogviszony megszűnésével a diákigazolványt be kell vonni. A diákigazolvány bevonásával utazási kedvezmény igénybevételére vonatkozó igazolásra jogosult a hallgató, amely őszi félév esetén március 31-ig, tavaszi félév esetén október 31-ig lesz érvényes.

 

 


 

Pécs, 2016. július 7.

DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS SZÜNETEL / STUDENT CARD APPLICATION IS SUSPENDID

 

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Felsőoktatási Információs Rendszer (FIR) verzió frissítése miatt 2016. július 7. (csütörtök) és 2016. július 25. (hétfő) között nem tudunk diákigazolvány igénylést indítani.

Ezen időszak alatt csak a már folyamatban lévő igénylések esetén van lehetőségünk utazási kedvezményre jogosító igazolást kiállítani.

 

Megértését ezúton is köszönjük!

 

Központi Tanulmányi Iroda

 

Dear Student,

Let me hereby inform you that we are not able to start new Student Card applications from 7 July 2016 (Thursday) until 25 July 2016 (Monday) because the Information System of Higher Education (FIR) is being updated.

During this period we are only able to give certificate for preferential travelling (Temporary Student Card) to those students who have sent their Student Card applications earlier.

Thanks for your understanding.

 

Central Registrar’s Office

 


Pécs, 2015. október 8.

FONTOS INFORMÁCIÓ / IMPORTANT INFORMATION


Application for student ID is only possible until 12th October 2015

LEÁLL A DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS OKTÓBER 12-ÉN 

Kedvezménykártya a zsebben

Néhány hasznos információt olvashat a diákigazolványal (oktatási igazolvánnyal) igénybe vehető kedvezményekről, ha IDE kattint.

 


 

Pécs, 2014. október 27.

 

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretném felhívni a figyelmét, hogy diákigazolvány igénylésének a folyamatát nyomon követheti az Oktatási Hivatal honlapján, amennyiben az "igénylés nyomkövető"-be megadja az Oktatási azonosítójának a számát.

Az Oktatási Hivatal oldala az alábbi linken érhető el.:

https://igenyles.diakigazolvany.hu/

 


 

Pécs, 2013. január 27.

Diákigazolvány ügyintézés - VÁLTOZÁS

2013. február 1-től megváltozik a diákigazolvány igénylés eljárási díjának fizetési rendje, ebből adódóan az igénylés folyamata.

Az igénylés rögzítésekor az 1.400 forint eljárási díjról automatikusan kivetés készül, melynek fizetési határideje az igénylést követő két hét.

A kivetés elkészültéről a pénzügyi adatok között tájékozódhat.

Első diákigazolvány igénylés
Nem első diákigazolvány igénylés
FONTOS INFORMÁCIÓK
Eljárási díj kiegyenlítése

Diákigazolvány ügyintézés menete

 

Első diákigazolvány igénylés

 

1)      Az igénylés elindításához szükséges az Önhöz legközelebb eső Okmányirodában a fénykép és aláírás rögzítése.

2)      Az igénylés elindítása MODULO-n keresztül az „Első diákigazolvány igénylés" űrlap kitöltésével történik.

3)      Újonnan felvételre kerülő hallgató esetén, az igénylés elindításához először a beiratkozási eljárást szükséges elvégeznie.

4)      Az űrlap kitöltéséhez szükséges az Okmányirodában kapott NEK adatlap jobb felső sarkában található azonosító szám megadása (minta: 130201-BAR030-0001).

5)      A kitöltés során ellenőrizni kell, hogy a NEK adatlapon szereplő adatok teljesen megegyeznek-e a MODULO-ban szereplő adatokkal. Amennyiben eltérést tapasztal, akkor kérem, keresse fel a Tanulmányi Osztályt és kérje nyilvántartott adatai módosítását.

6)      Az igénylés elmentése után automatikusan generálódik az ETR-ben az 1.400 forint eljárási díj kivetés, melyet két héten belül kell kiegyenlítenie.

7)      A befizetést követően néhány nappal ellenőriznie kell az ETR-ben, hogy a kiegyenlítés ténylegesen is megtörtént. A befizetést igazoló bizonylatot minden esetben őrizze meg!

8)      Amennyiben az igénylés során nem merül fel probléma akkor, az Oktatási Hivatal az igényléskor Ön által megadott állandó vagy tartózkodási lakcímére kipostázza az elkészült diákigazolványt.

9)      Az igazolvány elkészültéig, az igénylés elindítása után maximum három munkanapon belül utazási kedvezményre jogosító igazolást kérhet. Az igazolást, amennyiben Ön az ÁOK, BTK, FEEK, KTK Karain folytat tanulmányokat akkor a KTI Ügyfélszolgálatán, amennyiben más Karon folytat tanulmányokat, akkor az adott Kar Tanulmányi Osztályán/Hivatalán állítják ki.

10)  Igénylést csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató indíthat, utazási kedvezményre jogosító igazolást is csak aktív hallgatói jogviszony esetén lehet kiadni.

 

 

NEM első diákigazolvány igénylés

1)      Az igénylés elindításához szükséges az Önhöz legközelebb eső Okmányirodában a fénykép és aláírás rögzítése.

2)      Az igénylés elindítása amennyiben Ön az ÁOK, BTK, FEEK, KTK Karain folytat tanulmányokat akkor a KTI Ügyfélszolgálatán, amennyiben más Karon folytat tanulmányokat, akkor az adott Kar Tanulmányi Osztályán/Hivatalában történik.

3)      Az igénylést személyesen tudja kezdeményezni a 2) pontban megjelölt helyen, az  Okmányirodában kapott NEK adatlappal.

4)      Az igénylés rögzítése során az ügyintéző ellenőrzi a NEK adatlapon szereplő adatokat az ETR-ben lévő adataival és amennyiben szükséges az eltérést javítja a rendszerben.

5)      Az igénylésről az ügyintéző adategyeztető lapot nyomtat ki, melyet mindkét fél aláírásával hitelesít.

6)      Az igénylés rögzítése a diákigazolvány modulba a Központi Tanulmányi Irodán történik, az irodára beérkezéstől számított két munkanapon belül.

7)      Az igénylés rögzítése után automatikusan generálódik az ETR-ben az 1.400 forint eljárási díj, melyet két héten belül kell kiegyenlítenie.

8)      A befizetést követően néhány nappal ellenőrizze az ETR-ben, hogy a kiegyenlítés ténylegesen is megtörtént. A befizetést igazoló bizonylatot minden esetben őrizze meg!

9)      Amennyiben az igénylés során semmilyen probléma nem merül fel, az Oktatási Hivatal az Ön által megadott állandó vagy tartózkodási lakcímére kipostázza az elkészült diákigazolványt.

10)  Az igazolvány elkészültéig, az igénylés KTI-n történő rögzítése után maximum három munkanapon belül utazási kedvezményre jogosító igazolást kérhet. Az igazolást, amennyiben Ön az ÁOK, BTK, FEEK, KTK karain folytat tanulmányokat akkor a KTI Ügyfélszolgálatán, amennyiben más karon folytat tanulmányokat, akkor az adott Kar Tanulmányi Osztályán/Hivatalán állítják ki.

11)  Igénylést csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató indíthat, utazási kedvezményre jogosító igazolást is csak aktív hallgatói jogviszony esetén lehet kiadni.

 

FONTOS INFORMÁCIÓK

 

-          Igénylést csak aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató indíthat.

-          Az igénylés feltétele, hogy a hallgató oktatási azonosító számmal rendelkezzen (OM-től kapott azonosító szám).

-          Az eljárási díjról kivetés készül, amennyiben a hallgató ezt nem egyenlíti ki időben, akkor a fizetési határidő lejárta utáni következő vizsgaidőszakban nem tud vizsgára jelentkezni, nem tud bejelentkezni a következő félévére, valamint az elkészült diákigazolvány nem érvényesíthető.

-          Az Oktatási Hivatal (OH) csak abban az esetben készíti el a diákigazolványt, ha az Egyetem tanulmányi rendszeréből (ETR) a hallgatóról továbbított személyes adatok teljes körűen megegyeznek a NEK adatlapon szereplő adatokkal (pl. rövid, hosszú ékezet eltérés; második keresztnév hiánya; előtag hiánya)

-          Az igénylés során csak bejelentett állandó vagy tartózkodási lakcímet lehet megadni, ezt az OH az eljárás során ellenőrzi.

-          Egy hallgatónak csak egy diákigazolványa lehet, ezért ha több Karon is folytat azonos tagozaton tanulmányokat, kérheti, hogy mind a két Kar adata szerepeljen a diákigazolványon.

 

Az eljárási díj kiegyenlítése

 

Az 1.400 forint eljárási díjat az ETR-ben a pénzügyi adatoknál látható fizetési határidőig kell kiegyenlíteni.

 

A kivetés elkészülte után ezt az alábbi módok egyikén teheti meg:

 

 • VPOS: ETR webes felületéről kezdeményezett bankkártyás befizetés (bővebb leírás a kti.pte.hu oldalon);
 • POS: KTI ügyfélszolgálatán, az egyetemi pénztárakban, Tanulmányi Osztályokon elhelyezett terminálon keresztüli bankkártyás befizetés;
 • banki átutalás: közlemény rovatban kérjük feltüntetni: EHA kód, 22700-DIG;

Egyetem bankszámlaszáma:            10024003 - 00282716 - 00000000

 • pénztár: Kari pénztár (EHA kód alapján).

 


 

Pécs, 2012. szeptember 12.

Diákigazolvány megérkezéséig IGAZOLÁS

A részleteket ITT olvashatja.


 

Pécs, 2012. szeptember 10.

 

Tisztelt Hallgató!

A mai naptól azon hallgatók számára, akik első diákigazolványt szeretnének igényelni a PTE-n, elérhetővé vált a MODULO-n keresztül az "Első diákigazolvány igénylése" űrlap.

A részletektről ITT olvashat.

Az űrlap kitöltéséhez letöltheti a KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓT.

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a nem első diákigazolvány igénylés folyamata nem változott, az eljárás folyamata a korábbi gyakorlat szerint zajlik.

Diákigazolvány igényléséhez az 1400 Ft-os eljárási díjat fizetheti átutalással is az alábbiak szerint:

Egyetem bankszámlaszáma: 10024003-00282716-00000000

A megjegyzés rovatban tüntesse fel: az EHA kódját és 22700-as témaszámot.

 


 

Pécs, 2012. augusztus 6.

DIÁKIGAZOLVÁNY IGÉNYLÉS GÓLYÁKNAK

Tisztelt Elsős Hallgató!

 

2012. január 1-től az Oktatási Hivatal jelentősen megváltoztatta a diákigazolvány igénylés folyamatát, mellyel kapcsolatban a következőkről szeretném tájékoztatni.

 

Annak érdekében, hogy diákigazolványa minél előbb elkészüljön majd, jelenleg annyi teendője van, hogy felkeres egy okmányirodát abból a célból, hogy fényképét és aláírását rögzítsék. Az ekkor kapott Nemzeti Egységes Kártyarendszer (NEK) azonosítót igazoló dokumentumot kérem, szíveskedjen megőrizni, mivel arra a későbbiekben szüksége lesz.

 

A diákigazolvány igénylésével kapcsolatos további tudnivalókról a későbbiekben jelen honlapon adunk tájékoztatást, ezért kérem, szíveskedjen azt folyamatosan figyelni.

 

 

Szívélyes üdvözlettel:

 

Tari Zsolt

irodavezető

 


 

DIÁKIGAZOLVÁNY

 

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a 362/2011. (XII.30) kormányrendelet 2012. január 1-től átalakította a diákigazolvány igénylés menetét, az utazási kedvezmény igénybevételének a lehetőségét.

 

Diákigazolvány

Csak aktív hallgatói jogviszonnyal, oktatási azonosítóval rendelkező Hallgató igényelhet diákigazolványt. További feltétel, hogy az országos lakcím nyilvántartó rendszerben megadott állandó és levelezési cím legyen rögzítve az Egységes Tanulmányi Rendszerben (ETR).

A Hallgatónak csak egy érvényes diákigazolványa lehet, amennyiben több munkarendben folytat tanulmányokat (nappal, levelező, távoktatás) akkor döntenie kell, hogy melyik alapján szeretné az igazolványát elkészíttetni. Ha több intézményben (karon) folytat egyszerre tanulmányokat, akkor a diákigazolványon mind a két intézményt fel kell tüntetni.

Az igénylés menete

 • 1) Első lépésben keressen fel egy Okmányirodát, ahol a fényképét és aláírását rögzítik.
 • 2) Ezt követően fáradjon be az Egyetemen abba az irodába, ahol a tanulmányi ügyeit intézni szokta, és kérjen a diákigazolvány ügyintézési díjának befizetéséhez csekket (pénztári órákban, a pénztárban is befizetheti). Az eljárási díj összege 1.400 forint. (Abban az esetben, ha az igazolványát, és/vagy az adott félévi érvényesítő matricát elveszítette, ellopták, akkor az eljárási díjon felül 3.500 forintot kell még megfizetni.)
 • 3) Az eljárási díj befizetését követően, az Okmányirodában kapott NEK adatlap másolatával keresse fel a Központi Tanulmányi Irodát (KTI), vagy a Tanulmányi Osztályt/Tanulmányi Hivatalt (TO/TH) - ahol eddig a diákigazolvánnyal kapcsolatos ügyeit intézte.
 • 4) A KTI/TO/TH munkatársai kinyomtatják az igénylés alapjául szolgáló adategyeztető lapot, melyet az adatai ellenőrzése után alá kell írnia.
 • 5) A KTI/TO/TH munkatársai csatolják az igényléshez a befizetési bizonylatot és a NEK adatlapot.
 • 6) A Hallgató és a KTI/TO/TH munkatársai által aláírt adategyeztető lap - ellenőrzést követően - továbbításra kerül az Egyetem elektronikus rendszerén keresztül az Oktatási Hivatalba (OH).
 • 7) Néhány nap (általában 2-3) elteltével nyomtatható a Hallgató kérésére utazási kedvezményre jogosító igazolás.
 • 8) Ezt követően az OH kiszámlázza az eljárási díjat az Egyetemnek.
 • 9) Az Egyetem az OH által kiállított számla alapján átutalja a kiszámlázott összeget.
 • 10) Az OH a pénz beérkezését követően kezdi meg a diákigazolvány legyártatását.
 • 11) A legyártott diákigazolványt az OH kipostázza a diákigazolvány igényléskor megadott címre.
 • 12) Utolsó lépésként a Hallgatónak fel kell keresnie az Egyetem azt az irodát, (KTI/TO/TH) ahol a diákigazolvány igénylését elindította, mert itt fogják azt érvényesítni.

Fontos!

Amennyiben a Hallgató igénylés során megadott állandó vagy levelezési címe nem magyarországi, akkor az igazolványt az OH abba az Okmányirodába fogja küldeni, ahol a fénykép és aláírás rögzítése megtörtént.

Diákigazolvány érvényesítése

A Hallgató a kipostázott diákigazolvánnyal felkeresi a KTI/TO/TH-t, ahol az igazolványra ráragasztják az érvényesítő matricát.

Utazási kedvezmény igénybevételére szolgáló igazolás

A Hallgató utazási kedvezmény igénybevételére szolgáló igazolásra (továbbiakban: igazolás) jogosult azon időpontig, amíg az igazolványa legyártásra kerül.

Az igazolás csak azután adható ki, miután a hallgató a diákigazolvány igényét már bejelentette és az igénylése - az elektronikus továbbítás után - beérkezett az OH-hoz. (Ennek az átfutási ideje körülbelül 2-3 nap).

Az igazolást az OH adja ki, a PTE csak jogosultságot kap arra, hogy az ügyintéző az igazolást kiadhassa a Hallgatónak. Az igazolás kiadásának nincs külön eljárási díja.

Diákigazolvány matrica elvesztése

Amennyiben a Hallgató az érvényesítő matricát elveszti, ellopják, az használhatatlanná válik, a Hallgató 3.500 forint megfizetése után új érvényesítő matricát igényelhet.

Diákigazolvány pótlása

Abban az esetben, ha a Hallgató már rendelkezett felsőoktatási diákigazolvánnyal, pótlás esetén meg kell adni az előző diákigazolvány sorszámát és az újbóli igénylés okát. Azokban az esetekben, amikor a már érvényesítő matricával ellátott diákigazolvány elveszett, azt ellopták, használatra alkalmatlanná vált, akkor az új igénylés indításakor az 1.400 forint eljárási díj mellett, további 3.500 forint eljárási díjat is kell fizetni a Hallgatónak.

utoljára frissítve: 2016. szeptember 01. 22:58:04

Kapcsolódó tartalmak:

« vissza

Elérhetőségeink

Központi Tanulmányi Iroda

Személyesen:

Ügyfélszolgálatunkon

hétfőtől-csütörtökig 8-15 óráig

pénteken 8-17 óráig

7622 Pécs, Dohány u. 1-3.

(ÁJK "Z" épület, alagsor)

Ügyfélszolgálat a KPVK Pécsi Központ hallgatói számára

7633 Pécs, Szántó Kovács János u. 1/b.

hétfő-csütörtök 9-12 óráig és 13-15 óráig

(hétfőn és szerdán csak 10 órától!)

pénteken 9-12 óráig

E-mail cím:

infokti@pte.hu

Telefonszám:

72/501-681

Levelezési cím:

OIG KTI

7622 Pécs, Vasvári Pál utca 4.