Diákigazolvány igénylés leállása

Nyomtatóbarát változatPDF változat

Az Oktatási Hivatal új diákigazolvány rendszert vezet be. Az átállás időszakában új diákigazolványt igényelni nem lehet majd.

Tisztelt Hallgató!

 

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Oktatási Hivatal (továbbiakban: OH) 2017. nyarán megváltoztatja a diákigazolvány rendszert, ezért az igénylési, gyártási folyamat átmenetileg szünetelni fog.

 

Új diákigazolvány igénylést 2017. június 22-ig (csütörtök) tudunk továbbítani az Oktatási Hivatal felé.

 

Azon folyamatban lévő, és jelenleg hibás diákigazolvány igényléseket, amelyek 2017. június 30-ig nem kerülnek gyártásra átadásra, az OH érvényteleníti.

 

Kérem, hogy amennyiben új diákigazolványt igényel, akkor a rögzítés előtt feltétlenül hasonlítsa össze a NEK adatlapon szereplő adatokat a Neptunban rögzített adatokkal, s eltérés esetén haladéktalanul kezdeményezze annak javítását, hogy június 30-ig az igénylést az OH át tudja ad gyártásra. Ellenkező esetben sajnálatos módon az igénylés a fent írtak szerint érvénytelenítésre kerül.

 

Felhívom figyelmét, hogy utazási kedvezményre jogosító igazolást csak érvényes diákigazolvány igénylés esetén áll módunkban kiadni. Érvénytelenített igényléssel a hallgató nem jogosult kedvezményt igénybe venni.

 

Amennyiben a diákigazolvány igényléssel, érvényesítéssel kapcsolatban kérdése merülne fel, akkor keresse Ügyfélszolgálatunkat személyesen vagy az infokti@pte.hu e-mail címen.

 

 

Központi Tanulmányi Iroda munkatársai

 

 

rovat: 
You shall not pass!